Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська обласна рада ймовірно збереться на позачергову сесію 19 вересня

19 вересня відбудеться позачергова сесія Львівської обласної ради. На розгляд депутатів виносяться важливі питання оптимізації роботи медичних закладів регіону.

Зокрема, планується об'єднання двох комунальних медичних установ - Львівської обласної дитячої лікарні «ОХМАТДИТ» та Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру. Метою є підвищення ефективності надання медичної допомоги дітям області.

Також на розгляд виноситься питання приєднання Львівської обласної лікарні відновного лікування №3 до Львівської обласної клінічної лікарні. Це дозволить оптимізувати надання реабілітаційних послуг в регіоні.

Порядок денний також включає реорганізацію Львівського обласного патологоанатомічного бюро шляхом приєднання його до КНП ЛОР «Львівська обласна клінічна лікарня».

Окрім того, як повідомив депутат ЛОР Юрій Раделицький, очікується розгляд звернення депутатської фракції «За майбутнє» щодо надання інформації про суми військового ПДФО в обласному бюджеті та бюджетах територіальних громад.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ