Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська область співпрацюватиме із Мангістауською областю Казахстану

Львівська область співпрацюватиме з Мангістауською областю Казахстану — повідомляє прес-служба Львівської ОДА. Сьогодні, 2 лютого, керівник Львівщини Петро Олійник та Акім Мангістауської області Республіки Казахстан Кримбек Кушербаєв у Києві у присутності президентів України та Казахстану підписали угоду про торгово-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво між двома областями.
 
Зокрема, угодою передбачається, що обидві сторони беруть на себе зобов’язання створювати необхідні умови для встановлення й розвитку співробітництва у всіх сферах діяльності на основі рівноправності, взаємної вигоди, з дотриманням законодавства України й Республіки Казахстан та чинних міжнародних договорів, розвивати співпрацю заплановано в наступних галузях: промисловість, сільське господарство, транспорт, торгівля; наука, техніка, освіта, охорона здоров’я. культура і мистецтво; туризм і спорт; місцеве самоврядування; екологія та раціональне використання природних ресурсів.
Петро Олійник та Кримбек Кушербаєв також домовились про сприяння встановленню прямих зв’язків між суб’єктами господарювання, створенню спільних підприємств, торгових домів, ділових, культурних та регіональних інформаційних центрів та надавати інформацію для вивчення кон’юнктури ринку, реалізовувати спільні інвестиційні проекти, здійснювати обмін офіційними делегаціями та фахівцями в різних галузях господарської діяльності.
Нагадаємо, 2007 рік оголошено Роком Республіки Казахстан в Україні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ