Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська облдержадміністрація погодила проект злітно-посадкової смуги аеропорту „Львів” - Кміть

Львівська обласна держадміністрація погодила проект злітно-посадкової смуги аеропорту „Львів” у Києві - про це сьогодні, 20 січня, повідомив голова ЛОДА Микола Кміть.
„Ми вже маємо погодження усіх інстанцій на проект злітно-посадкової смуги Львівського аеропорту”, - каже Кміть. – Коли проект смуги привезуть до Львова, а це відбудеться на днях, - підготується проект ЛОДА на передачу землі”.
За його словами, для фінансування смуги потрібно постанову Кабінету міністрів і рішення Міністерства транспорту щодо генпідрядника. А щодо самого будівництва, то Кміть зазначив, що ми йдемо з випередженнями, а приїзд в п’ятницю віце-прем’єра по Євро тільки пришвидшить процес.
„Понад 30% мешканців Сокільник вже написали заяви про продаж землі і з кожним днем їх кількість збільшується, - підкреслив Кміть. - Натомість ЛОДА своїми рішеннями сприятиме сільській раді”.
Кміть вважає, що вартість терміналу, який виконує компанія „Тебодін Україна”, становитиме близько 100 млн. доларів., вартість смуги буде приблизно такою ж.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ