Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівська облрада не проти взяти на себе «Арену Львів»

Заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк зустрівся із Держсекретарем Мінмолоді і спорту Олегом Нємчиновим та обговорили стан та перспективи стадіону «Арена Львів». Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

«Львівська обласна рада розглядає можливість прийняття у свою власність Арени-Львів, - зауважив Володимир Гірняк. - Нині цей об’єкт належить державі і потроху занепадає. Є те, з чого треба починати. На державному, обласному та міському рівні виробити спільне бачення розвитку інфраструктури. В першу чергу – запустити в роботу електропідстанцію та каналізаційний колектор. Наразі вони навіть не здані в експлуатацію, а вже руйнуються. Ну і - транспортні розв’язки – це те, без чого вдихнути життя у спортивний комплекс просто нереально».

За його словами, підприємство станом на зараз є збитковим, ще й має мільйонні борги. «Одна з найбільший проблем є також те,  що друга черга будівництва «Арени-Львів» не здана в експлуатацію. Аби це зробити треба близько 334 млн грн.  Ймовірно, розпочнемо із техаудиту, інвентаризації та коригування самого проекту відповідно до нинішніх реалій», - резюмував Володимир Гірняк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ