Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Львівська облрада збереться на позачергове засідання сесії

Львівська обласна рада 24 жовтня збереться на позачергове засідання сесії. Про це сьогодні, 10 жовтня, наприкінці сесійного засідання Львівської облради повідомив голова ради Олександр Ганущин, передає кореспондент Гал-інфо.

За словами Олександра Ганущина, 24 жовтня депутати заслуховуватимуть результати виконання бюджету за підсумками дев’яти місяців.

Водночас, як зазначив під час брифінгу Олександр Ганущин, що на сьогоднішній сесії депутати розглянули усі питання, навіть спірні.

«Питання реорганізації завжди є дуже складним. Щодо комунального закладу Львівської обласної ради «Верхньосиньовидненська загальноосвітня школа-інтернат І - ІІ ступенів «Надія», то там на 40 дітей є 70 працівників. Це недопустимі речі», - сказав Ганущин.

Також він сказав, що 24 жовтня будуть заслуховувати питання щодо техногенної катастрофи в Стебнику.

«Ми заслухаємо це питання у повному режимі разом із власниками підприємства, яке не виконало вимог екоінспекції», - зазначив Ганущин.

Також 24 жовтня депутати заслухають звіт головного лікаря комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний клінічний перинатальний центр» Лариси Янів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ