Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська облрада збереться на сесію у Страсний тиждень

Сьогодні, 12 квітня, під час засідання президії Львівської обласної ради V пленарне засідання ІІІ чергової сесії перенесли із запланованого 19 квітня на 26 квітня. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Як повідомив голова бюджетної комісії Олег Домчак, засідання доцільно перенести через те, що Львівська ОДА не надала ще на комісію додатки до програми соціально-економічного розвитку Львівщини на 2016 рік і зміни показників бюджету.

Депутати навіть запропонували звернутися до Львівської ОДА з приводу того, що це перший такий прецедент, коли засідання сесії змушені перенести через те, що підрозділи виконавчої влади не вчасно подають на розгляд документи.

Окрім того, депутати також вирішили провести громадське обговорення з питання орієнтовного переліку об’єктів спільної власності територіальних громад області, що пропонується для приватизації у 2016 році, адже в переліку 44 пункти і до деяких із них депутати мали зауваження.

Також у порядку денному є питання «Про реорганізацію служби екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Львівській області».

Як повідомив депутат Михайло Гичка реорганізація відбудеться шляхом приєднання екстреної медичної допомоги до медицини катастроф.

Додамо, що загалом в порядку денному сесії 24 питання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ