Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська ОДА не планує нікуди переїжджати

Сенсації не буде, рішення повинні прийматися відповідно до законодавства. Так прокоментував під час брифінгу сьогоднішнє, від 17 грудня, рішення Львівської облради щодо виселення Львівської ОДА з своїх приміщень заступник голови-керівник апарату Львівської ОДА Андрій Мадзяновський.

«Сьогоднішнє рішення про виселення, на наш погляд, є незаконним та не ґрунтується на жодних нормах чинного законодавства. Це питання виключно господарюючих суб’єктів, двох управлінь - Львівської облради та Львівської ОДА, які щорічно укладають договір оренди. Предметом договору є приміщення першого, другого та четвертого поверхів. Ми, як господарюючий суб’єкт, справно сплачуємо орендну плату, не маємо заборгованості по комунальним платежам і чітко виконуємо умови договору», - заявив Андрій Мадзяновський.

За його словами, згідно з документом, будь-яка зміна чи розірвання визначається лише за обопільною згодою сторін, а Львівська ОДА такої згоди не давала.

Андрій Мадзяновський пояснив, що 31 грудня, коли термін дії договору закінчується, вони повинні розглянути пропозицію Львівської облради про виселення з приміщень.

«Звичайно, такої згоди ми не дамо. Питання перейде в судову площину та вирішуватиметься у Господарському суді. Рішення Львівської облради також оскаржуватимуть в окружному адміністративному суді», - зазначив Андрій Мадзяновський.

Він зазначив, що Львівська ОДА сплачує 1 грн орендної плати на рік.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ