Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська ОДА проситиме Кабінет Міністрів України додаткових 45 мільйонів гривень на фінансування гірничо-хімічних підприємств

5 січня у Львівській облдержадміністрації, за участю першого заступника голови облдержадміністрації Валерія П’ятака, відбулася нарада щодо подальшого розвитку гірничо-хімічних підприємств Львівщини, виконання природоохоронних заходів у 2008 році та формування переліків робіт, які плануються здійснити підприємствами, у межах виділених бюджетних коштів в розмірі 10 мільйонів гривень у 2009 році.

На нараді було відзначено, що фінансування робіт на природоохоронні роботи загального фонду держбюджету вкрай недостатні. Відтак було прийнято рішення Львівській облдержадміністрації спільно з Мінпромполітики звернутися до Кабінету Міністрів України щодо додаткового виділення, із стабілізаційного фонду Держбюджету України коштів у сумі 45 мільйонів гривень на фінансування капітальних витрат цих підприємств – про це повідомили у прес-службі ЛОДА.
Валерій П’ятак звернув увагу керівників гірничо-хімічних підприємств, що в умовах недостатнього фінансування потрібно скерувати виділені кошти на проведення заходів з підтримання життєдіяльності підприємств та запобіганню виникнення техногенних аварій.
Як зазначив Валерій П’ятак, під час наради також було розглянуто та схвалено в цілому Програму охорони навколишнього природного середовища Львівської області на 2009-2012 роки, яка після доопрацювання буде внесена на розгляд сесії обласної ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ