Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська ОДА рекомендувала усім місцевим громадам вдень зменшувати опалення

Зважаючи на значне підвищення температури повітря Львівська обласна державна адміністрація рекомендувала усім територіям та громадам вжити заходи щодо забезпечення економного використання природного газу. Про це повідомила заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ірина Гримак.

"Цього року ми підійшли до початку опалювального сезону дуже демократично, - зазначила Ірина Гримак. - Адже ми дали можливість територіям та громадам самостійно вирішувати, коли їм починати опалювальний сезон та як регулювати температурний режим. Проте ніхто із нас не знімав контролюючих функцій. Відтак розуміючи, що сьогодні температура повітря є високою як для цієї пори року і зберігатиметься такою упродовж двох тижнів, ЛОДА рекомендувала усім районам Львівщини мінімізувати подачу тепла до житлових будинків та закладів соціальної сфери".

За словами Ірини Гримак, облдержадміністрація звернулася до громад та територій із такою пропозицією задля економії природного газу й бюджетних коштів та, головно, задля максимального зменшення фінансового навантаження та зниження комунальних витрат мешканців краю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ