Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська ОДА залучає ліванські інвестиції

Сьогодні, 12 жовтня, у приміщенні Львівської облдержадміністрації відбулася зустріч першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Валерія П’ятака з Надзвичайним і Повноважним Послом Ліванської Республіки в Україні Юссефом Садакою. Як повідомляє «Гал-info» прес-служба ЛОДА, у ході зустрічі обидві сторони обговорили стан розвитку стосунків між Україною та Ліваном. Зокрема, вони обмінялись думками з приводу покращення інвестиційної діяльності. Повідомили "Гал-іnfо" у прес-службі ОДА.
Перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Валерій П’ятак ознайомив гостей із стратегією розвитку Львівщини. Він зазначив, що пріоритетними на даному етапі є питання розвитку транзитної та транспортної інфраструктур, а також модернізація пунктів перетину кордону.
Валерій П’ятак наголосив на важливості для області залучення іноземних інвестицій у розвиток бізнес-середовища регіону. ”Ми маємо хороший потенціал, який потрібно використовувати. Запрошуємо вас до інвестування і, зі свого боку, гарантуємо вам безпеку для інвестиційної діяльності» — сказав Валерій П’ятак.
Юссеф Садака, своєю чергою, висловив подяку за надання можливості навчання ліванським студентам у вищих навчальних закладах Львова та повідомив, що тисячі ліванців уже працюють в Україні.
Посол Ліванської Республіки в Україні зазначив, що багато ліванських бізнесменів мають власний бізнес у Києві і Харкові та зацікавлені у розвитку своєї діяльності в місті Львові.
У ході зустрічі Юссеф Садака подякував за запрошення до співпраці та висловив захоплення красою Львова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ