Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська ОВА оголошує новий відбір стажерів

Львівська обласна військова адміністрація оголошує новий набір кандидатів для участі в програмі стажування «Академія перших можливостей». Стажування розпочнеться з 17 листопада, в День студента, зі зустрічі з головою Львівської ОВА Максимом Козицьким.
фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Критерії, яким мають відповідати кандидати у стажери:

  • громадянство України та вільне володіння державною мовою;

  • творче, аналітичне мислення та організаційні навички, здатність аналізувати завдання та приймати обґрунтовані рішення, а також вміння організовувати свою роботу та управляти часом;

  • здатність ефективно комунікувати та працювати в команді;

  • мотивація до розвитку та ініціативність.

Якщо ви зацікавлені у стажуванні в ЛОВА та відповідаєте зазначеним критеріям, заповніть онлайн-анкету за посиланням.

По детальну інформацію звертайтесь у відділ персоналу та нагород апарату ЛОВА,  тел: 2-999-224, Оксана Цісінська та за покликанням 

Якщо ви хочете розвивати свої знання та навички у сфері державного управління, розкривати свій потенціал, а також здобувати практичний досвід державної служби, то ми радо пропонуємо вам можливість взяти участь у відборі кандидатів на стажування. Ви матимете можливість взяти участь у різних проєктах та ініціативах, а головне – долучитись до розвитку Львівщини. 

Нагадаємо, ініціативу «Академія перших можливостей» у Львівській ОВА реалізовують вже втретє за підтримки начальника Максима Козицького. 

Раніше стажерами програми стали 14 молодих людей, вони мали можливість доєднатись як до теоретичної, так і до практичної частини навчання, створити і презентувати власний проєкт, дізнатись більше про роботу обласної адміністрації у воєнний час.  

Львівська ОВА масштабувала проєкт на райони області. Відтак, стажування можна пройти також у Дрогобицькій РВА, яка зараз на стадії відбору учасників, та у Яворівська РВА, яка також оголосила відбір в «Академію перших можливостей».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ