Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська ОВА розпочинає реалізацію Програми підтримки бізнесу на період воєнного стану

Департамент економічної політики Львівської ОВА розпочинає реалізацію Програми підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану, інформує пресслужба Львівської ОВА.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Програма працюватиме через три інструменти:

- надання безповоротної фінансової допомоги релокованим виробничим підприємствам;

- ваучерна підтримка на маркетингові послуги або послуги сертифікації;

- надання безповоротної фінансової допомоги на закупівлю обладнання підприємствам харчової, легкої, машинобудівної промисловості.

Так, безповоротна фінансова допомога виробничим підприємствам, які релокувались, становить 100 тис гривень за умови, якщо підприємство перереєструється на території Львівської області. Також підприємство отримає додаткових 100 тис грн, якщо створить не менше 20 нових робочих місць під час воєнного стану на момент подачі заявки.

Для підтримки мікро- та малого бізнесу на час воєнного стану передбачена ваучерна підтримка:

- не більше 50 тис грн на маркетингові ваучери;

- не більше 80 тис грн на ваучери для сертифікації продукції.

Важливо, що частка власних витрат суб’єктів господарювання на отримання послуг повинна становити не менше 30% суми від загальних витрат.

Третє завдання покликане підтримати підприємства Львівської області в галузі харчової, легкої, машинобудівельної промисловості. Таким підприємствам надається безповоротна фінансова допомога у розмірі не більше 500 тис грн на закупівлю обладнання. Також є умова створити не менше 5-ти нових робочих місць під час воєнного стану на момент подачі заявки.

Вже цього тижня розпочнуть прийом документів для участі у Програмі.

Детально ознайомитись з Програмою підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану, затверджена розпорядженням від 21.04.2022 №35/0/5-22 ВА можна за посиланням. 

Контактний телефон: 2999279.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ