Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Львівська політехніка - Галичина» здобула другу перемогу у чемпіонаті української Суперліги

У суботу, 20 січня, «Львівська політехніка – Галичина» здобула свою другу перемогу у чемпіонаті української Суперліги, перегравши в гостях у Харкові СК „Політехнік”. Львів’яни домінували на протязі усього матчу та виграли усі чотири чверті, що і забезпечило кінцеву перемогу. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі БК „Львівська політехніка - Галичина”.
Найрезультативнішими у складі «Львівської політехніки – Галичини» стали легіонери: Браян Хопкінс набрав 28 очок, Саша Сміляніч 24, а Руслан Байдаков – 12.
Головний тренер команди Валентин Воронін після гри зазначив, що всі гравці команди старались та викладали на паркеті повністю, оскільки кожна гра на виїзді є дуже складною, а домашня команда грає з особливим настроєм.
Головний тренер у цілому залишився задоволений грою своїх підопічних, які виграли кожну із чотирьох чвертей гри. „Був момент, коли команда суперника небезпечно скоротила очкову відстань, але ми дуже швидко відірвались та надалі контролювали гру та показали хорошу гру та настрій на гру”, – зазначив Воронін.
Валентин Воронін також залишився задоволеним від гри легіонерів, які набрали левову частку очок команди та відзначив прогрес білоруса Руслана Байдакова, який проводить лише другу гру за львів’ян, проте своїми активними діями значно допоміг команди у нападі та особоливо захисті.
Головний тренер також залишився задоволений від того, що команда виконала поставлену на гру ціль, а також показала високий рівень ККД – 52% проти 36 у харківської команди.
Валентин Воронін відзначив, що ця перемога є дуже важливою для команди психологічно, а також зазначив, що команда на правильному шляху, а ця перемога є далеко не останньою.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ