Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська політехніка запрошує на “Наукові фестини”

У суботу, 16 квітня, на території, прилеглій до головного корпусу Національного університету “Львівська політехніка”, відбудуться традиційні “Наукові фестини”. Повідомила прес-служба Національного університету “Львівська політехніка”.

Урочисте відкриття свята  відбудеться на майданчику поблизу  головного корпусу о 10.00.

Усі навчально-наукові інститути та інші навчальні заклади Львівської політехніки представлять у своїх наметах наукові цікавинки — діючі прилади, апарати з демонстрацією фізичних та хімічних дослідів тощо.

Такі речі особливо зацікавлять дітей і підлітків, для яких, власне, і проводиться це свято. Адже багато мріють навчатися в нашому університеті.

Цьогорічна програма “Наукових фестин” насичена й різноманітна. Це  і  конкурс на кращий малюнок історичної будівлі головного корпусу університету, і 3D-малюнки на асфальті, і досліди на детекторі брехні, й різноманітні спортивні змагання, котрі розпочнуться об  11 годині. А далі учасників і гостей Фестин очікує концерт творчих колективів Львівської політехніки.

Від 12.30 розпочнуться демонстративні заїзди роботів-машинок у приміщенні Студентської бібліотеки (вул. Митрополита Андрея, 3). О 14.00 — шоу велоекстремалів, а о 17 годині — у головному корпусі пройде благодійна виставка-аукціон картин. Наприкінці всіх очікує запашний і смачний козацький куліш.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ