Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська влада та працівники ЛАЗу підписали меморандум про співпрацю

Львівська влада підписала меморандум з трудовим колективом ТМ «ЛАЗ» (ЗАТ «Львівський завод комунального транспорту»). Про це «Гал-info» повідомила керівник прес-центру ТМ «ЛАЗ» Олена Муляк.  
  З її слів, сьогодні, під час зустрічі трудового колективу ЛАЗу з керівником ЛОДА Петром Олійником та головою облради Мирославом Сеником, начальником Головного управління промисловості ЛОДА Ростиславом Сорокою, головою фракції «Свободи» в облраді Олегом Тягнибоком, першим заступником міського голови Миколою Одухою було вирішено підписати меморандум між керівництвом заводу, профкомом ЛАЗу, облдержадміністрацією, облрадою та Львівською міською радою.
«Меморандум передбачає співпрацю підприємства з владою. ЛАЗ є по-суті візитною карточкою Львова і влада зацікавлена допомогти підприємству. Відповідно до меморандуму, влада пообіцяла допомогти підприємству щодо передачі гуртожитку ЛАЗу на баланс міста – ЛАЗ має два відомчих гуртожитки – один чоловічий, другий загальний, і, згідно із законодавством, у них не можна прописувати дітей. Якщо гуртожитки передадуть на баланс місту, тоді поміняється форма власності і можна буде прописувати дітей. Ще домовлено, що міською владою буде виділена землі під будівництво будинку для заводчан. Ще планується утворити спілку власників житла (створити структуру на кшталт ЖЕКу), а також голова ЛОДА Петро Олійник пообіцяв вирішити конфлікт, що виник у підприємства з НАК «Нафтогаз України», – розповіла Олена Муляк.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ