Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська залізниця повідомляє про відновлення руху на Прикарпатті

Як повідомили 26 червня у прес-центрі АТ "Львівська залізниця", 25 червня 2020 року залізничники завершили роботи з відновлення інфраструктури та відкрили рух поїздів дільницями, що зазнали пошкоджень внаслідок руйнівної стихії на Прикарпатті.
Фото з сайту Львівської залізниці

Тож відучора відновили рух приміські поїзди №6402/6401 сполученням Івано-Франківськ – Ворохта та № 6469/6470 сполученням Коломия – Снятин.

Упродовж кількох днів працівники та колійна техніка проводили активні відновлювальні роботи на дільницях Делятин – Яремче, Яремче – Микуличин, Микуличин – Ворохта, Долина – Вигода, Бурштин – Галич, Калуш – Бондарів та Заболотів – Видинів. Залізничники забезпечували відвід води, розчищали водопропускні труби від мулу та сміття, що прийшло з великою водою, виконували поповнення баластної призми, відновлення насипів, ліквідовували наслідки сходу селевих потоків на колії. Загалом було розчищено близько 1 тис. кубометрів селів, а на відновлення насипів та баластної призми використано близько 3 тис. метрів кубічних щебеню та бутового каменю.

Нині колійники проводять позапланові обходи та огляди дільниць, на водомірних постах ведеться постійне спостереження за рівнем води в річках.

Через стихію Львівська залізниця призупинила рух поїздів

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ