Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Львівське” подарувало Львову „Легенду”

З нагоди 750-річчя Львова ВАТ „Львівська пивоварня” приготувала місту особливий подарунок — нову марку свого пива „Львівське Легенда”, яке сьогодні, 18 серпня 2006 року, презентували львівським журналістам. Перша партія цього пива була розлита у серпні цього року, і відтепер його можна буде придбати у магазинах. „Львівське Легенда” можна буде спробувати лише у ювілейний рік.
 Оригінальний напівтемний бурштиновий напій зварений з чотирьох сортів відбірного солоду, ароматного хмелю та кришталево-чистої води. Комбінація різних сортів солоду (солод ячмінний світлий, темний солод, карамельний та смажений) створює неповторний смак „Легенди”. Для цього пива характерним є насичений темний колір, але коли поглянути на світло, пиво набуває блиску темного бурштину. Особливістю „Легенди” є її піна, не біла, як у звичайного світлого пива, а злегка кремова, густа.
 ВАТ „Львівська пивоварня” входить до сімки найпотужніших виробників пива в Україні, відрізняється традиційними рецептами, за якими варять пиво „Львівське”.
 Сьогодні Львівська пивоварня виготовляє такі сорти пива як „Львівське світле”, „Львівське Преміум”, „Львівське 1715”, „Портер”, „Львівське Міцне”, „Високий замок” і тепер „Львівське Легенда”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ