Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські дзюдоїсти вибороли "срібло" чемпіонату України

У Львові вперше відбулись змагання національного рівня з дзюдо – чемпіонат України та командний чемпіонат України з дзюдо серед юнаків і дівчат до 18 років. З-поміж майже 500 кращих молодих українських атлетів свій рівень продемонстрували і спортсмени зі Львівщини. Зокрема, збірна області посіла друге місце, поступившись у фіналі більш титулованим та досвідченим візаві з Дніпропетровщини. Про це повідомила заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба.

Загалом на манежі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України змагалися дзюдоїсти із 22-ох регіонів України та міста Київ.

За словами Оксани Вацеби, високий спортивний рівень продемонстрували також спортсмени із Києва, Донецької, Одеської, Закарпатської, Хмельницької, Кіровоградської, Харківської, Черкаської областей.

Окрім спортивної складової, організатори змагань подбали й про змістовне дозвілля атлетів. Впродовж двох днів усі бажаючі мали змогу відвідати з екскурсіями Львів, музеї, храми та пам’ятки культурної спадщини стародавнього міста.

Зазначимо, що на урочистому закритті змагань Почесну грамоту та Подяку голови облдержадміністрації за здобуту "бронзу" юнацького чемпіонату світу з дзюдо 2015 року отримали майстер спорту України міжнародного класу львів’янка Василина-Ірина Кириченко та її наставник Заслужений тренер України Андрій Надопта.

Серед організаторів – Міністерство молоді та спорту України, федерація дзюдо України, управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА та Львівська обласна федерація дзюдо. Роботу суддівського корпусу очолив Заслужений тренер України, суддя національної категорії Олександр Бавшин (м. Львів).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ