Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські фонтани сьогодні запускатимуть в роботу

Сьогодні львівські фонтани запускатимуть в роботу. Однак, як повідомив Андрій Зозуля, голова Галицької РА, з огляду на погодні умови наразі фонтани у центральній частині міста працюватимуть лише впродовж дня, а на ніч їх вимикатимуть.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

"Минулого тижня відповідні служби провели чистку фонтанів, перевірку і тестування обладнання, а сьогодні впродовж дня плануємо запустити їх в роботу.

З огляду на погодні умови фонтани працюватимуть за відповідним режимом роботи. Так, плануємо, що фонтани на пл. Ринок працюватимуть з 09.00 год і до 21.00 год, фонтани на вул. Коперника - "Водолій" і "Криниця з левами", з 10.00 год і до 21.00 год.

Також запускатимемо в роботу фонтан біля оперного театру. Відзначу, що цей фонтан має кілька циклів роботи. Якщо є сильний дощ чи вітер, фонтан автоматично вимикається, і потім відновлює свою роботу вже в наступному циклі. Про режим роботи фонтану біля оперного повідомимо додатково", - розповів Андрій Зозуля, голова Галицької РА.

За інформацією Личаківської РА, також сьогодні-завтра проводитимуть тестовий запуск фонтану на пл. Митній, однак повноцінно фонтан запрацює у другій половині тижня, коли буде стабільно тепла погода вночі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ