Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські гандболістки – найсильніші у західній зоні чемпіонату України серед дівчат

10-12 листопада у Києві відбувся другий тур чемпіонату України з гандболу серед дівчат 2001-2002 р.н. сезону 2017-2018 рр. Визначились переможниці у трьох підгрупах.

У підгрупі західної зони рівних не було гандболісткам Львівської області –  команді Львівського училища фізичної культури (ЛУФК). В межах другого туру львів’янки спочатку  розгромили Тернопіль з рахунком 56:6, а  центральному матчі перемогли команду Ужгорода – 29:14.  

Тренер ЛУФК Віталій Надич відзначив:  «гра з ужгородками почалася на рівних, йшли м’яч в м’яч, а потім ми відірвалися і стали недосяжними для суперниць. Всі дівчата впоралися добре, але насамперед я б відзначив одинадцятикласниць ЛУФК Марію-Луїзу Воронову, Ольгу Фроляк, Ольгу Братковську, Олександру Головач, а також дівчаток 2002 р.н. – Діану Дмитришин, Катерину Козак, Ангеліну Овчаренко, Яну Борисевич». До слова, ці гандболістки ЛУФК – найближче майбутнє  «Галичанки» – команди, яка вже котрий сезон поспіль є беззаперечним лідером  жіночої української Суперліги. А воротарка Марія-Луїза Воронова у цьому сезоні вже перебуває у лавах «Галичанки». Тому гравчині «Галичанки», які тими днями також змагалися у Києві, прийшли на матчі підтримати команду ЛУФК. І молодша зміна не підвела. За підсумками двох турів команда ЛУФК з першого місця вийшла у другий етап змагань, повідомляє прес-служба "Галичанки". 

Підсумки першого етапу змагань

І підгрупа (східна зона):

1 місце –  Херсонська область (ХВУФК)

2 місце –  Дніпропетровська область

3 місце – Запорізька область (СДЮШОР-3)

4 місце – Миколаївська область (МВУФК) 

ІІ підгрупа (Київ та Київська обл.):

1 місце – Київська область (БВУФК)

2 місце –  Київ – 1 (КСЛІ)

3 місце –  Київ – ІІ

ІІІ підгрупа (західна зона):

1 місцеЛьвівська область (ЛУФК)

2 місце – Закарпатська область (СДЮШОР “Карпати”)

3 місце – Тернопільська область

Боротьбу за нагороди продовжать команди, які посіли 1-2 місця у своїх підгрупах.

На другому етапі, як визначило жеребкування, до першої двійки команд західної зони  – ЛУФК та СДЮШОР “Карпати” – приєднається Київ – 1 (КСЛІ) – ці команди сформують групу Б.

А до двійки команд східної зони  – Дніпропетровська область та Херсонська область (ХВУФК)  – долучиться команда БВУФК – група А.

Група А:

Дніпропетровська область

Херсонська область

Київська область (БВУФК)

Група Б:

Львівська область (ЛУФК)

Закарпатська область (СДЮШОР “Карпати”)

Київ – 1 (КСЛІ)

Очки, здобуті командами у І та ІІ турах змагань, на ІІ етапі анулюються.  На другому етапі відбудеться ще чотири тури: з третього по шостий.

Відповідно до системи проведення цього чемпіонату ІІІ тур команди групи “А” та “Б” грають між собою по колу окремо в кожній групі. ІV тур – команди групи “А” грають з командами групи “Б” (“стінка на стінку”). V тур проводиться за принципом ІІІ туру. VІ фінальний тур проводиться за принципом ІV туру та розігруються 1-6 місця за більшою кількістю набраних очок в ІІІ-VI турах.

Наступний, 3-й тур, прийматиме Львів – 15-17 грудня.

Терміни проведення турів:

 ІІ етап:

ІІІ тур – 15-17 грудня 2017 р. (ЛЬВІВ)

 IV тур – 16-18 лютого 2018 р.

V тур – 02-04 березня 2018 р.

VI тур – 23-25 березня 2018 р.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ