Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські гвардійці підтримали гандболісток «Галичанки»

Військовослужбовці військової частини 3002 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України підтримали гандбольний клуб «Галичанка» на матчі у Львові.

Львівський гандбольний клуб «Галичанка», який тривалий час грав у різних містах України та Європи, провів кілька домашніх ігор. Нацгвардійці, які вже кілька років підтримують дівчат не пропустили такої можливості і цього разу.

Гвардійці були присутні на матчі 10-го туру чемпіонату України жіночої гандбольної Суперліги сезону 2017/2018. Улюблену команду військовослужбовці підтримали у боротьбі проти Київського «Спартака», де львів’янки показали неабияку командну міць та згуртованість.

«Півтори години матчу пройшли ніби за мить, - розповідає солдат строкової служби Юрій Федуняк. – Коли ми їхали на гру, то між собою з хлопцями обговорювали ймовірний результат, і жоден з гвардійців не сумнівався у перемозі Галичанки».

Інтуїція не підвела гвардійців: з рахунком 34-19 перемогу отримав гандбольний клуб «Галичанка», який є безперечним лідером у турнірній таблиці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ