Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські перевізники ігнорують знак "Зупинку заборонено" на перехресті Кульпарківська-Щирецька

Львівська міжрайонна транспортна прокуратура перевірила пасажирських перевізників у Львові та виявила, що деякі з них порушують Правила дорожнього руху, повідомили у прокуратурі.

Такі перевізники як ТзОВ «Вікторія К», ТзОВ «Міра і К», ПП «Автобаз», ПП «Гал - Всесвіт», ВАТ «Фіакр», ЗАТ «ТК Ференц і К», ВАТ «Західенерго», ТзОВ «Атто», АТП-14630, ВАТ «Миколаївське АТП – 14627» та Львівське комунальне АТП № 1, які працюють на маршрутах №№ 10, 22, 55, ігнорують ігнорують знак «Зупинку заборонено» та здійснюють посадку і висадку пасажирів на перехресті вулиць Кульпарківська та Щирецька. Водії не зважають на те, що щовсім поруч з перехрестям знаходиться обладнана зупинка.

За інформацією прокуратури, дані порушення можуть завдати істотної шкоди життю і здоров’ю громадян та впливають на безпеку руху під час перевезення пасажирів.

За наслідками перевірок керівникам згаданих суб’єктів господарювання Львівська міжрайонна транспортна прокуратура внесла приписи про усунення порушень законодавства з безпеки руху.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ