Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські перевізники погрожують мерії

Як зазначили в прес-службі Асоціації перевізників Львівщини, зупинка транспорту (не через вину перевізників) насамперед ударить по львів'янах.

"Мабуть, в мерії залишилася лише одна людина, яка розуміє суть транспортної проблеми Львова. Це начальник управління транспорту. Незважаючи на його молодий вік, він розуміє, що це гра з вогнем, яка призведе до непередбачуваних і, припускаємо, украй негативних результатів. Бо зупинка транспорту (не через вину перевізників) насамперед ударить по львів'янах.

Наразі перевізники з останніх сил намагаються захистити мешканців міста, аби вони не відчули особливого дискомфорту. Відповідально заявляємо: не хочемо повторювати кроків перевізників Тернополя і Черкасів.

Втім, якщо ситуація через дії міськраду погіршиться, думаємо, що такі кроки є неминучими. Перевізники наразі намагаються діяти в площині переговорів і закону. Сподіваємося, що так само чинитимуть і в мерії", - зокрема йдеться в заяві Асоціації перевізників Львівщини.

Нагадаємо, у Львові триває збір підписів під петицією про введення мораторію на підвищення тарифу на громадські перевезення у місті Львові до впровадження системи е-квитка.

Підвищення тарифу на перевезення у Львові лише після впровадження е-квитка, - петиція

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ