Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

На кордоні затримали футбольну команду ампутантів "Покрова АМП"

Як стало відомо Гал-інфо, спортсменів з команди "Покрова АМП" не випустили на турнір до Польщі на пункті пропуску "Краковець-Корчова".

Як повідомили Гал-інфо в Держприкордонслужбі, організатори виїзду не подбали про наявність необхідних документів для членів команди, які є діючими військовослужбовцями, та не оформили їм необхідні відрядження для перетину державного кордону України. Зараз прикордонники вживають всіх можливих заходів для позитивного вирішення питання для наших Героїв.

Нагадаємо, футбольний клуб "Покрова АМП" розпочав свою історію у вересні 2023 року, коли перші чотири футболісти відвідали тренування. Команда створена за ініціативи отців Салезіанського згромадження УГКЦ і на 80% складається з військових, які захищали Україну на фронті. Тренують спортсменів Богдан Мельник та Назар Русецький.

Вчора, 26 січня, в на офіційній сторінці ДПСУ повідомили, що до команди доєднався військовослужбовець Львівського прикордонного загону Денис Кузнецов. Також в ДПСУ повідомили, що футболісти "Покрови АМП" гратимуть у чемпіонаті Польщі ПЗУ АМП Футбол Екстракласа, який є одним з найсильніших в Європі. Старт чемпіонату запланований на 2-3 березня.

Захисник Маріуполя увійшов до команди «Покрова АМП»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ