Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Львівські рятувальники витягнули із заметів понад тисячу автівок

Станом на сьогодні, 14 листопада 10:00 у зв’язку із погіршенням погодних умов на території Львівської області за минулу добу підрозділи ДСНС 82 рази залучалися до надання допомоги водіям, які потрапили у снігові замети на автошляхах, повідомили в ГУ ДСНС у Львівській області.

Зокрема, надано допомогу 2850 людям та 1 120 транспортним засобам.

Для надання допомоги населенню від Головного управління ДСНС України у Львівській області залучалось 338 рятувальників та 84 одиниці спецтехніки.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до громадян з проханням бути вкрай обережними під час перебування на вулиці. 

Водіїв транспортних засобів – при можливості утримуватися від поїздок, за умов ожеледиці на дорогах – обирати помірну швидкість, дотримуватись дистанції між транспортними засобами, та користуватися ременями безпеки. 

Також звертаємося до пішоходів, дотримуватися правил дорожнього руху, й переходити автошляхи лише у спеціально відведених для цього місцях. 

Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя. У випадку небезпеки негайно телефонуйте до Служби порятунку “101”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ