Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вночі на вулицях Львова працювало 69 одиниць снігоприбиральної техніки

За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури вночі місто від снігу прибирало 69 одиниць комунальної техніки. Вулиці посипали протиожеледними засобами. Зокрема було використано 235 м3 піскосуміші та 161 м3 солі.
Фото Гал-інфо

«Вночі на вулицях Львова працювало 5 підмітальних машин, 31 піскорозкидувач, 5 навантажувачів та 27 тракторів. Протиожеледними засобами посипали дороги, мости, підйоми у всіх районах міста. Зокрема було використано 235 м3 піскосуміші та 161 м3 солі.

Оскільки техніка працює в цілодобовому режимі, то зранку на прибирання виїхала денна зміна, зокрема менші тракторці та підмітальні машини. Працюють двірники. Для прибирання тротуарів та зупинок громадського транспорту двірники використовують мотоблоки», - розповіли у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Нагадаємо, цього року для механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі Львова буде задіяно 137 одиниць комунальної та 66 одиниць приватної техніки. А також місто придбало 18 500 м3 протиожеледних матеріалів. Це і пісок, і сіль, і реагенти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ