Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські садочки і школи братимуть лише "своїх" дітей

Сьогодні, 23 березня, під час засідання виконавчого комітету підтримали рішення закріплення території обслуговування за закладами загальної середньої освіти міста Львова, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, першочергово до навчального закладу будуть зараховувати дітей, які проживають на вказаній території, дітей працівників вказаного закладу загальної середньої освіти, дітей, чиї старші брати та сестри вже навчаються у визначеному закладі загальної середньої освіти, дітей, зареєстрованих як внутрішньо переміщені особи.

«Відповідно до нового Закону України про освіту, кожна школа для зарахування дітей повинна мати закріплену територію обслуговування. Тобто, першочергово набирається до навчального закладу ті діти, які проживають на даній території обслуговування.

Нашим рішенням виконавчого комітету також враховано першочерговість зарахування для тих дітей, чиї брати і сестри вже навчаються у даному навчальному закладі, ті діти, батьки яких працюють у даній школі, окрім того внутрішньо переміщені особи»,- зазначила Зоряна Довганик, начальник управління освіти ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ