Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівські зелені влаштують відпочинок найкращому двірнику у Єгипті

Львівська обласна організація Партії зелених України проводить конкурс на кращого двірника міста. Як переконані львівські зелені, ця акція має привернути увагу мешканців міста до проблеми прибирання вулиць, а самих двірників заохотить краще виконувати свою роботу. Повідомляє прес-служба ЛОО ПЗУ.
„Якщо Ви вважаєте, що двірник, який прибирає Вашу вулицю, добре виконує свої обов’язки і Ваша вулиця чи двір є насправді чисто прибраними, повідомте про це офіс ЛОО ПЗУ за телефоном 2976043 або 729393. Спеціально створена комісія, до складу якої ввійдуть представники Партії зелених, працівники комунальних служб, та журналісти, приїде до Вас, щоб оцінити роботу двірника. Щотижня найкращі двірники отримуватимуть заохочувальні призи, а в середині березня переможець конкурсу отримає суперприз – путівку до Єгипту”, — зазначається у повідомленні.
Окремо запрошуються до співпраці журналісти, які хотіли б взяти стати членом спеціально створеної комісії, яка оцінюватиме роботу львівських двірників.
Зелені скаржаться, що ситуація, яка на сьогодні склалася у Львові з прибиранням вулиць парків та дворів залишає бажати кращого. Міська влада традиційно обмежується відмовами про брак засобів і людського ресурсу. Побудова сміттєпереробного заводу значною мірою вирішила би проблему сміття в місті. Однак далі розмов справа не посувається.
Своєю чергою, ЛОО ПЗУ запевняє, якщо конкурс пройде успішно, то львівські зелені в майбутньому запропонують міській владі щоквартально проводити подібні заходи, які сприятимуть приверненню уваги львів’ян до проблеми засміченості міста.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ