Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Львівській дитячій лікарні передали 200 експрес-тестів на антиген до COVID

Приймальне відділення дитячої клінічної лікарні Львова, що на вул. Орлика, отримало 200 експрес-тестів для діагностики коронавірусу (визначення антигену SARS-COV-2). Про це повідомили 26 листопада Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото ЛМР

Як зазначили в лікарні, тести — для скринінгового обстеження пацієнтів з відповідними діагностичними ознаками, які вимагатимуть госпіталізації в ургентному порядку.

«Ці тести є безболісними і малотравматичними для дитини. Також вони мають високу ступінь достовірності, а швидкість отриманих результатів дозволяє нам попередити занесення коронавірусної інфекції у стаціонар лікарні. А це, відповідно, дає гарантію безпеки для наших пацієнтів», — наголосили в міській дитячій лікарні.

Нагадаємо, минулого тижня Львів закупив експрес-тести СOVID-19 Ag американського виробника «Abbott». Придбано 400 упаковок, у кожній із яких — по 25 тестів (тобто загалом це 10 000 тестів). Вартість закуплених тестів — 2 млн 400 тис. грн (тобто вартість одного тесту — 240 грн). Близько тисячі тестів передали лікарні швидкої медичної допомоги, що на вул. Миколайчука.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ