Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівській філармонії хочуть присвоїти ім’я Миколи Колесси

Львівській обласній філармонії можуть присвоїти ім`я Героя України Миколи Колесси. Про це йшлося під час засідання комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та ЗМІ Львівської облради, повідомила прес-служба ЛОР.

Ініціатором став композитор Євген Станкович та ряд інших громадських і культурних діячів зі США. Комісія ухвалила звернутися до КЗ ЛОР "Львівська обласна філармонія" щодо розгляду пропозиції на зборах трудового колективу.

Крім того, комісія підтримала ініціативу ГО "Рутенія - Нова" Наталки Криничанки, Ігоря Калинця, Данила Ільницького, Ольги Дядинчук про проголошення на Львівщині 2019 року Роком Богдана-Ігоря Антонича з нагоди відзначення 110-річчя від дня народження.

 Також Депутати також погодили передачу ДП "Національний центр Олександра Довженка" частини фільмофонду, що знаходиться у розпорядженні КП ЛОР "Телекомпанія "Перший Західний".

Окрім того, комісія підтримала виділення коштів у сумі 100 тис. грн для проведення Фестивалю української середньовічної культури "Ту Стань! 2018 Школа лицарства".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ