Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Львівському Будинку воїна виповнилося 2 роки

Святковий концерт, посвячення ікон, виготовлених львівським митцем Левом Скопом, вручення відзнак учасникам АТО/ООС та волонтерам – у комунальному закладі Львівської обласної ради «Будинок воїна» відзначили День захисників та захисниць України та 2-річницю роботи закладу.

Директор Будинку воїна Олег Височанський привітав присутніх та вручив пам’ятні нагороди Львівської обласної ради «30 років Незалежності» волонтерам, представникам військових батальйонів, добровольцям  та громадським діячам, які  активно долучалися до створення закладу.

Подяки «за жертовність та патріотизм, за вагомий внесок у створення комунального закладу» отримали також депутати Львівської обласної ради Микола Іщук та Богдан Гагалюк.

Присутніх піснями та виконанням музичних номерів привітали дитячі художні колективи. Святковий концерт організували представниці Першого жіночого ветеранського простору «Рехаб». Ветеранки та волонтерки також особисто зі сцени заспівали патріотичні українські пісні для присутніх.

КЗ ЛОР «Будинок воїна»- простір для ветеранів, волонтерів, військових, у якому надають юридичні, психологічні та соціальні консультації учасникам російсько-української війни та їхнім родинам та займаються патріотичним вихованням молоді.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ