Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівських підприємців поінформували про vip-офіс для великих платників податків

У Львові в Спеціалізованій державній податковій інспекції по роботі з великим платниками податків відбувся круглий стіл «Створення єдиного податкового офісу – крок назустріч великому бізнесу».

Участь у засіданні, зокрема взяли керівники та бухгалтери ПАТ «Західенерго», ВАТ «Іскра», ПАТ Концерн Хлібпром, ТВК Львівхолод, Львівський державний ювелірний завод, Концерн Галнафтогаз, ЛМКП Львівводоканал та інші.

Голова комісії з проведення реорганізації СДПІ ВПП у м. Львові, перший заступник начальника СДПІ ВПП у м. Львові Любомир Гембара поінформував, що єдиний централізований офіс з обслуговування великих платників податків буде створений у Києві. Він запрацює з середини квітня. Десять спеціалізованих регіональних офісів, до яких належатиме і львівський, підпорядковується безпосередньо ДПА України, а не її регіональним органам, як це було раніше.

За словами Гембари, відрахування податків великі платники здійснюватимуть як і раніше (за місцем реєстрації), але допомогу в адмініструванні їм будуть надавати висококваліфіковані фахівці єдиного податкового офісу. Своєю чергою, на базі СДПІ ВПП у м. Львові буде створено управління, яке обслуговуватиме великих платників податків Західного регіону.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ