Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівським школам передали 125 точок доступу до Wi-Fi для укриттів

У межах проєкту Shelter Link, який реалізовує ІТ Кластер та компанії спільноти, сьогодні передали 125 точок доступу до Wi-Fi для укриттів у школах Львова, повідомляють в ЛМР.
Фото - ЛМР

«Ми маємо достатньо добру співпрацю із ІТ Кластером та компанією EPAM. Коли складається якась складність, то їх не потрібно просити – вони самі приходять і пропонують допомогу. Так, ці роутери дадуть можливість у кожній львівській школі мати безперебійний доступ до інтернету. Це дуже важливо, адже ми сьогодні живемо із коливаннями напруги.

Раніше ми прийняли принципове рішення: діти мають ходити до школи, навчатися. Ми облаштували у школах укриття, пічки і запаси всього необхідного. Але питання зв’язку є критично важливим. Я можу висловити лише щиру подяку від імені громади міста Львова ІТ Кластеру та компанії EPAM за ці фантастичні роутери», - зазначив мер Львова Андрій Садовий.

Закупили та передали роутери у межах проєкту Львівського ІТ Кластеру Shelter Link, метою якого є забезпечення місцевих шкільних укриттів зв’язком під час тривог. Обладнати такими точками доступу до Wi-Fi планують укриття в усіх школах міста.

Орієнтовна вартість переданого обладнання – 800 тис. грн. Більшість роутерів закупила ІТ-компанія ЕРАМ Ukraine.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ