Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський авіаційний завод модернізував бойовий літак МІГ-29МУ1

Васильківські винищувачі отримали модернізований МІГ-29МУ1. Про це повідомили 10 жовтня у службі зв’язків з громадськістю повітряного командування "Центр".
Фото повітряного командування "Центр"

Особливістю чергової льотної зміни у бригаді тактичної авіації повітряного командування "Центр" – стало прибуття в бригаду капітально відремонтованого та модернізованого винищувача МіГ-29МУ1.

За словами ТВО командира бригади підполковника Ігора Д’ячишина, участі у польотах бойовий літак поки не брав, втім, прибуття ще одного відремонтованого й модернізованого винищувача завжди невеличке свято для особового складу.
Роботи виконало ДП Львівський авіаційно-ремонтний завод ДК "Укроборонпром".

Як розповів директор підприємства Дмитро Матрунчик, фахівці заводу виконали ремонтні роботи, продовжили ресурсні показники бойової машини, встановили обладнання та системи українських виробників в рамках модернізації, що покращило тактико-технічні характеристики основного бойового літака Повітряних Сил Збройних Сил України.

"Модернізована версія літака МіГ-29МУ1 вже добре відома нашим військовим льотчикам. Станом на сьогодні триває подальша модернізація літаків цього типу силами українських підприємств", – додав директор.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ