Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівський банківський інститут провів ярмарок праці

Львівський банківський інститут НБУ провів ярмарок праці в рамках свята „Моя професія - найкраща!”. На ярмарку праці випускники Львівського банківського інститут змогли напряму поспілкуватись з керівниками львівських банків, також відбулася презентація спеціальностей інституту.
Як зазначають в інституті, 80-90% випускників Львівського банківського інституту є працевлаштовані. У  рамках свята „Моя професія - найкраща!” відбувся  спеціальний випуск „БАНК-ТV” для банківських працівників, які взяли  участь у святі.
Як зазначає кандидат економічних наук Львівського банківського інститут Ганна Голуб, працівники банківської галузі упродовж травня відзначатимуть кілька свят, пов’язаних із їхньою професією, зокрема Львівський банківський інститут НБУ відзначатиме у травні свята Ощадності - Дня банкіра, 15-ї річниці НБУ та 10-ї річниці проведення в Україні грошової реформи, передає прес-служба Львівської ОДА. У цьому контексті варто зауважити, що цього року в Україні відзначатимуть ще десять років із часу запровадження гривні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ