Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Львівський бронетанковий завод" продовжить купувати польську сталь

Керівництво ДП “Львівський бронетанковий завод” та ДП “Укрінмаш”, що входять до складу Державного концерну “Укроборонпром”, обговорили умови подальшої співпраці з польським постачальникам сертифікованої бронетсалі Huta Stali Jakościowych S.A. Про це повідомили в прес-службі Укроборонпрому.

Зустріч відбулась в рамках участі всіх цих кампаній у міжнародній виставці “Зброя та безпека 2016”. 

“Незважаючи на всі міфи, якими овіяли вітчизняні бронемашини “Дозор-Б”, ми продовжимо співпрацю з виробником якісної броні.  Сталь від польської Huta Stali Jakościowych S.A. відповідає всім заявленим сертифікатам та здатна надійно захистити наших воїнів”, – сказав очільник бронетанкового заводу Роман Тимків.

У свою чергу, керівництво польської компанії ще раз наголосило, що вся продукція проходить заводські випробування та має відповідні європейські балістичні сертифікати.

Нагадаємо, що у бронемашині “Дозор-Б” використовується броня із польської сталі ARMSTAL-500, яка виготовляється Huta Stali Jakościowych S.A. у місті Сталева Воля.  Вона відповідає всім нормам та сертифікатам, при чому за стандартом Європейського Союзу. Саме ця сталь йде на бронемашини, які є на озброєнні в країнах-членах НАТО, наприклад, у бронемашині Rosomak.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ