Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівський фотограф переміг в міжнародному фотопроєкті

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ЛМР, львівський художник та фотограф документаліст Артур Абрамів став переможцем в міжнародному фотопроєкті National Geographic Traveller India на тему ʺWorld Public Transportʺ.

Участь у висвітленні цієї теми брали фотографи з усього світу і з численних подань було вибрано 32 найкращі фотографії і визначено лише 3 переможці. Абрамів став єдиним українцем, який увійшов до цього проєкту та зайняв 1 місце.

Метою проєкту було зобразити розмаїття видів громадського транспорту з усього світу, який є характером, візитівкою та синонімом міста, в якому він знаходиться. Громадський транспорт виступає життєвою необхідністю для місцевих жителів і є способом вловити пульс нового місця для туристів.

У об'єктив фотографа потрапила сцена з електрички Львівської залізниці напрямку Мукачево-Львів, котру він сфотографував у 2018 році десь у Карпатських горах.

Ця фотографія опублікована на головному сайті NatGeo та буде надрукована у серпневому номері видання National Geographic Traveller India.

Посилання на сайт National Geographic Traveller India тут.

Посилання на Instagram National Geographic Traveller India тут.

Нагадаємо, як писало Гал-інфоу Львові вперше пройде триденний фестиваль імпровізацій.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ