Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Львівський хлібзавод №1» відновив роботу хлібобулочного цеху

«Львівський хлібзавод №1» «Концерну Хлібпром» відновив роботу хлібобулочного цеху проектною потужністю 150 тонн/міс. Про це повідомили сьогодні, 17 березня, у прес-службі заводу.

 Як розповів керівник підприємства «Львівський хлібзавод №1» «Концерну Хлібпром» Юрій Гембусь, у проект по запуску дільниці дрібноштучних виробів було вкладено близько 100 тис. грн. На черзі встановлення у цеху ще однієї лінії з виготовлення заварних сортів хліба.

  У відновленому цеху встановлено 2 лінії по виробництву здобних і булочних виробів. Асортимент цеху вже складає 17 найменувань хлібобулочної продукції, серед яких: булочки з маком та родзинками, плюшки, ватрушки, «Ріжки Дністровські», рогалики сирні, а також елітні сорти хліба - медовий з чорносливом та хліб з висівками.

 Особливістю виготовлення хліба на Львівському хлібзаводі №1 є класична технологія виробництва на густих опарах з використанням живих рідких заквасок. Якість хлібобулочної продукції, що виготовляється на підприємстві відповідає стандартам ISO-9001. В лютому 2010 року на ВП «Львівський хлібзавод №1» завершився аудит, який підтвердив відповідність усіх процесів виробництва вимогам даної системи управління якістю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ