Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівський інститут менеджменту береться за створення консультативного пункту з підтримки молодіжного підприємництва

Львівський інститут менеджементу починає створення інформаційно-консультаційного пункту з підтримки молодіжного підприємництва.
Як повідомив керівник Трансферного центру новітніх бізнес-технологій Іван Кульчицький, проект здійснюється в рамках Регіональної програми розвитку малого підприємництва у Львівській області на 2007-2008 роки.
У рамках проекту відбудуться  тематичні семінари „Створи свій бізнес”, „Історії успіху” (31 жовтня 2007), конференція „Молодь і підприємництво у XXI столітті” (листопад 2007), створення інформаційно-консультативного пункту з підтримки молодіжного підприємництва на базі Трансферного центру новітніх бізнес-технологій ЛІМу.
Мета проекту – забезпечити комфортні умови для входження молоді в бізнес через надання інформаційних і консультаційних послуг. Основні завдання проекту – організувати навчання молодих підприємців основам бізнесу, налагодити співпрацю між підприємницьким середовищем і студентською молоддю для сприяння втілення в життя їх бізнес-ідей, сформувати середовище експертів та використовуючи потенціал студентства, запропонувати підприємцям плани розвитку їх бізнесу.
До участі в проекту запрошується молодь, досвідчені експерти з бізнесу, підприємці.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ