Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівський музей історії релігії запрошує на «Музейні зустрічі в часі війни»

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський музей історії релігії» запрошує у грудні на «Музейні зустрічі в часі війни». Про це інформують у пресслужбі ЛОР.
Фото: ЛОР
  • 11 грудня відбудеться зустріч з відомою українською письменницею, членкинею Спілки письменників України, лауреаткою Шевченківської премії Галиною Пагутяк (початок о 15:00 год).
  • 15 грудня гостем музею стане член Національної спілки письменників України і Наукового Товариства імені Тараса Шевченка, директор Львівської літературної школи «Розквіт», прозаїк Юрій Грешко (початок о 14:30 год).
  • 27 грудня поетеса, член Національної спілки письменників України, лауреат премії імені Василя Стуса Лана Перлулайнен розповість про «Мандрівку простором і часом або закономірність випадковостей» (початок о 15:00 год).

Заходи відбудуться в експозиційному приміщенні музею у м. Львові, що на вулиці Староєврейській, 36. Організаторка зустрічей – наукова співробітниця музею Зоряна Білик.

Під час відвідин філії музею на Староєврейській, відвідувачі зможуть оглянути виставку «Ті що рятували Світ», створену завідувачем відділу «Юдаїка», а тепер військовослужбовцем ЗСУ Максимом Мартином.

Під час зустрічей буде можливість поспілкуватися у колі однодумців за філіжанкою запашної кави від ресторану відомого шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ