Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги отримав медвантаж

Сьогодні, 24 березня, у Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф передали медичний вантаж, який напередодні бортом прилетів в Україну з Китаю. Про це 24 березня Гал-інфо повідомили у прес-службі ЛОДА.
Фото з Facebook-сторінки Максима Козицького

“Сьогодні від Львівської обласної державної адміністрації ми отримали частину допомоги, яку нам передала Республіка Китай. Це, зокрема, 100 захисних костюмів та 500 захисних масок”, - повідомив в.о.генерального директора Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ярема Качмар.

На Львівщину прибули тести для виявлення коронавірусу

Відтак, медичні засоби передадуть працівникам екстреної медичної допомоги, бригадам, які першими виїжджають на виклики.

“Не зважаючи на те, що ми отримуємо такі засоби щодня невеликими партіями, потреба залишається великою. Нам потрібно підтримувати незменшувальний запас. Ми завжди раді допомозі”, - додає в.о. директора медзакладу.

Станом на зараз, у Центрі створено 11 спеціалізованих бригад, які виїжджають на виклики. Коли диспетчер “103” вважає, що є підстава припускати, що пацієнт має ймовірне захворювання на коронавірусну інфекцію, тоді на виклики скеровують саме такі бригади. За словами Яреми Качмара, бригади забезпечені усім необхідним: костюмами біозахисту, респіраторами, окулярами та рукавичками і дезінфікуючими засобами.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині у 89 осіб підозрюють коронавірус.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ