Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Львівський ревматолог отримав медаль імені академіка М.Д. Стражеска

Завідувач ревматологічного відділення комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна лікарня», лікар-ревматолог Омелян Синенький отримав відзнаку Національної Академії Медичних Наук України.
Омелян Синенький

Про це інформує пресслужба ЛОР.

Медаль імені академіка М. Д. Стражеска «За заслуги в охороні здоров’я» львівському медикові вручили у рамках VIII Національного конгресу ревматологів України. Нагороду призначили за особисті здобутки Омеляна Синенького у розвитку медичної науки та профілактиці, діагностиці й лікуванні серцево-судинних захворювань.

Лікар подякував НАМН України за високу оцінку та наголосив на тому, що такий результат - це багаторічна колективна праця.

Довідково:

Національний конгрес кардіологів України – щорічний всеукраїнський науково-практичний форум, під час якого традиційно оголошують підсумки та досягнення світової та вітчизняної кардіології.

Державною відомчою відзнакою «Медаль академіка М. Д. Стражеска» в Україні з 2001 року нагороджують наукових співробітників і лікарів за їхній вагомий внесок у кардіологію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ