Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський співак Антон Крук заспіває шансон на «Маланці» у Києві

13 січня в Українському домі відбудеться традиційний щорічний бал «Маланка», який організовує Львівське товариство у Києві.

На дійство запрошені перші особи держави, відомі політики, артисти та бізнесмени. Для гостей свята співатимуть львівський гурт «Орфей», автор та виконавець шансону Антон Крук, а ведучим балу буде заслужений артист України Євген Федорченко.

Антон Крук розповів, що під час балу відбудеться благодійний аукціон – збір коштів на Дитячу програму Товариства з продажу картин «Замки Львівщини» майстрів пензля з Львівської області..

«Наскільки мені відомо, на бал запрошені також Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк та мер Львова Андрій Садовий. У програмі заходу заплановані також виступи оркестру Міністерства оборони та балетної групи Київського театру оперети, учасників відбіркового конкурсу на Євробачення Любомира Чермака та Анастасії Компанець, саксофоніста Ігоря Рудого, Дитячого етнографічного театру Львівського Товариства у Києві «Левеня», гумористичної атракції у виконанні гурту «Тернопільські баби», вокального квартету «Гетьман», - додав А.Крук.

Гостей пригощатимуть кутею, варениками, гречаниками, медівниками, пирогами з маком, пампушками, узваром.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ