Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський суд сьогодні вдруге не зміг переглянути запобіжний захід охоронцю Димінського

Львівський суд сьогодні вдруге не зміг переглянути запобіжний захід охоронцю Димінського. Засідання суду не розпочалося через неявку представника Генпрокуратури.

Нагадаємо, сьогодні під час візиту на Львівщину Петро Порошенко прокоментував ДТП з автівкою Димінського:

"У мене немає сумнівів, що розслідування будь-якого ДТП, в тому числі і цього резонансного злочину, має відбуватися абсолютно прозоро. І це незалежно від статусу тої людини, яка вчинила злочин. Вона має понести відповідальність.

Наскільки мені відомо, справа витребувана до Києва. Я думаю, що це додасть об’єктивності цим процесам, мене про це інформував міністр внутрішніх справ. Я не маю жодного сумніву щодо об’єктивності розслідування", - зазначив Президент.

Порошенко прокоментував ДТП з автівкою Димінського

Свідки та рідні загиблої твердять - Андрій Борщ взяв на себе провину Димінського. Що охоронець не сидів за кермом автівки під час аварії підтвердила і експертиза ДНК - про це заявив міністр внутрішніх справ Аваков

Нагадаємо, що 18 серпня на Яворівщині, поблизу села Ямельня сталася ДТП внаслідок якої загинула жінка-водій. За однією з версій, за кермом "Мерседеса" який спровокував ДПТ був бізнесмен Петро Димінський.

Жахливе ДТП на Львівщині: чоловіка, що взяв провину на себе, затримали

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ