Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Війна з Росією

Львівський центр надання послуг учасникам АТО нарешті отримав керівника

Керівником Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій стала Світалана Ткачук. Про це сьогодні, 5 жовтня, під час засідання сесії Львівської міської ради повідомила начальник управління соціального захисту ЛМП Наталія Демкович, передає кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

За її словами, призначення погоджено міським головою Львова Андрієм Садовим. 

На запитання депутатів, чи пройшов кандидат на цю посаду спецперевірку, так як вимагав того мер Львова до інших кандидатів, Наталія Демкович відповіла: "Це керівник бюджетної установи, і до нього нема вимоги проходження спецперевірки".

Як зазначив керівник міжфракційно групи з питань АТО Віталій Свінціцький, депутатська група підтримала цю кандидатуру і вважає її фаховою.

Додамо, що Світалана Ткачук є дружиною загиблого в АТО офіцера.

Також нагадаємо, що Центр майже два роки не мав керівника. Спершу на цю посаду мер Львова призначив священика Романа Лагіша, але проти цього виступили бійці АТО. Вони хотіли, щоб центр очолював ветеран АТО, боєць "Донбасу" Юрій Досяк. Його кандидатура пройшла усі погодження, але мер Львова сказав, що його документи мають пройти спецперевірку.

Врешті інформацію про результати такої перевірки не було, а керівники центру працювати у статусі т.в.о.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ