Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський університет природокористування проти призначення в.о. ректора

Колектив Львівського національного університету природокористування категорично проти призначення кандидата на посаду ректора в.о.
Львівський національний аграрний університет

Трудовий колектив Львівського національного університету природокористування висловив рішучий протест щодо намірів Міністерства освіти і науки призначити одного з кандидатів на посаду ректора виконувачем обов’язків до завершення дії воєнного стану.

Як зазначається у зверненні, такий крок поставить під загрозу прозорість майбутніх виборів голови університету та призведе до неприпустимого конфлікту інтересів.

21 листопада трудовий колектив одноголосно ухвалив рішення рекомендувати на посаду в.о. ректора першого проректора Ірину Федів, яка не є учасницею виборчих перегонів.

У листі наголошується, що незаангажоване керівництво закладом є запорукою дотримання європейських стандартів чесності та прозорості під час виборів очільника університету.

Колектив закликає МОН уникнути ризиків порушення об'єктивності виборчого процесу та врахувати позицію університетської громади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ