Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський виконком скасував рішення, яким вніс зміни у бюджет: цинізму нема меж

Сьогодні, 10 лютого, до початку засідання виконкому Львівської міської ради до міського голови Львова Андрія Садавого звернувся голова депутатської комісії з питань законності Львівської міськради Любомир Мельничук. Зокрема, депутат вимагав надати депутатському корпусу підписане рішення виконкому про внесення змін до міського бюджету Львова на виконання ухвали Галицького райсуду від 3 лютого 2012 року.

Зокрема, Мельничук звернувся до голови: «На попередньому засіданні виконкому було прийняте одіозне рішення, яке стосується бюджету. Фактично, виконком, замість депутатів, ще раз затвердив своїм рішенням бюджет. Але проблема насправді в тому, що депутати уже цілий тиждень не можуть побачити цього рішення. Відтак, його неможливо й оскаржити».

Андрій Садовий натомість зазначив, що рішення ніхто не приховує і наказав до 17.00 надати депутату завірену копію рішення.

Однак наприкінці засідання члени виконавчого комітету, розглядаючи додаткові питання внесені до порядку денного з голосу, скасували своє рішення від 3 лютого.

Директор департаменту фінансової політики Львівської міськради Олег Іщук сказав, що після певних консультацій вирішено рішення виконкому з цього питання скасувати.

Після цього Любомир Мельничук буквально спалахнув і назвав це вершиною цинізму. Він звинуватив міських посадовців у переховуванні незаконного документа.

«Цікаво у вас виходить, Андрій Іванович! Рішення спочатку не показували, а нині взяли та й скасували? Ви не дали змоги ні депутатам, ні освітянам, ні медикам його оскаржити. А тепер самі скасували торішення, зрозумівши, що воно незаконне», - заявив Мельничук.

Садовий нервував, але зробив вигляд, що не розуміє про що йде мова та, скоренько закінчивши виконком, покинув сесійну залу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ