Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Львівський виконком вніс зміни до бюджету розвитку

Сьогодні, 24 січня, на позачерговому засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради, затверджено рішення «Про схвалення змін до переліку об’єктів, видатки на які у 2018 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова». Прийняте рішення буде розглянуте завтра, 25 січня, на сесії Львівської міської ради, повідомила прес-служба ЛМР.

«Ми пропонуємо завтра, на сесію Львівської міської ради, ухвалу про зміни до переліку об’єктів, видатки на які будуть проводиться у 2018 році за фінансування з бюджету розвитку. Станом на 1 січня 2018 року у нас сформувався вільний залишок коштів, тому до розподілу ми пропонуємо 209 млн. грн.

Частину цих коштів ми виділяємо на сплату податку на додану вартість по кредиту ЄБРР нашим комунальним підприємствам, які мають кредити європейського банку. Друга частина - це видатки для наших найбільших комунальних підприємств на компенсацію різниці в тарифах і для виплати заробітної плати працівникам.

Пропонуємо більше 20 млн. грн виділити на перехідні об’єкти департаменту гуманітарної політики, які були виконані та не профінансовані.

Також дуже важливий у цьому рішенні є перелік робіт по благоустрою території Шевченківського-Личаківського районів, у районі вулиці Пластової. Тобто ми пропонуємо виділити кошти для Личаківської і Шевченківської РА, щоб у цьому районі зробити ремонти дворів, хідників, внутрішньоквартальних доріг, на очисні споруди і для амбулаторії, яка буде розташована на цій території, та на проектно-кошторисну документацію для будівництва дороги, щоб розвантажити цей район.

Вчора ми проговорили це рішення на інженерній депутатській комісії. Є невеличкі зауваження від них. Сьогодні розглядатимемо його на бюджетній комісії і завтра, кінцеве рішенням, пропонуватимемо на розгляд сесії ЛМР», - доповіла Ірина Кулинич, директор департаменту економічного розвитку ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ