Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський забудовник вимагатиме в Садового півтора мільйона гривень

Представники ПрАТ “ІРОКС”. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович
Представники ПрАТ “ІРОКС”. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович
Представники ПрАТ “ІРОКС”. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович
Представники ПрАТ “ІРОКС”. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович
1/2
Гендиректор будівельної компанії "ІРОКС" Ігор Микичак через суд вимагатиме в мера Львова півтора мільйони гривень компенсації за наклеп. Про це він повідомив сьогодні, 3 жовтня, на прес-конференції в прес-центрі Гал-інфо.

Ігор Микичак заявив, що збирається подати позов до суду на Садового за "брудний наклеп проти його фірми" "ІРОКС". Ідеться про позов про захист честі, гідності і ділової репутації. Гендиректор фірми зазначив, що вимагатиме компенсації у розмірі півтора мільйона гривень.

Як пояснює Ігор Микичак, з його компанії мерія хоче зробити "цапа відбувайла".

"Чергова хвиля брудної інформаційної кампанії проти будівельної компанії "ІРОКС" це спроба чиновників відвести увагу чергових будівельних конфліктів у місті начебто, "новими історіями" про незаконність будівництва, до яких причетна моя фірма. Наприклад, у серпні цього року мали збурення мешканців щодо об’єкту по вул. Величковського, де трапився смертельний випадок — робітник впав у ліфтову шахту (Трагедія трапилася у новобудові сусіднього забудовника- ред). Після цього пішла інформаційна хвиля бруду на наше підприємство…", - пояснює Ігор Микичак.

Він стверджує, що мер Львова повертається до давно вирішених питань, які припали пилом.

"Не бачу в цьому логіки, якщо будинки зведені, мають усі комунікації і там заселилися люди. 90% мешканців на даний час отримали право власності на свої квартири. До слова, чимало квартир на вул. Шевченка, 418 ми виділили інвалідам та ветеранам АТО. Чому у мерії ніхто не каже про те, що дорогу на вул. Сотника (поруч з будівельним містечком на вул. Шевченка, 418) "ІРОКС" збудував за власні гроші? Там хороша бруківка, тротуар, плюс стоянки для машин", - зазначив гендиректор компанії.

Законність об'єктів будівництва компанії "ІРОКС" підтвердив Володимир Маркович, директор будівельного кооперативу "Західна вежа". На прес-конференції він додав, що "ІРОКС" має усі дозволи на будівництво: від земельних до містобудівних.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ