Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Львівводоканал»поповнив автопарк трьома новими каналопромивними машинами

ЛМКП „Львівводоканал” поповнило автопарк трьома новими каналопромивними машинами КО-502Б-2, які призначені для очищення каналізаційних мереж від мулу та ліквідації аварійних закупорок. Очищення від осаду відбувається з допомогою струменю води високого тиску. Вартість однієї машини – 189 тисяч гривень. Про це “Гал-info” повідомила прес-служба Львівської міської ради.
 Як розповів директор «Львівводоканалу» Мирослав Заплатинський, купівля трьох нових машин суттєво допоможе у вирішенні проблеми із забитою каналізацією у м. Львові. Адже лише протягом січня 2007 року у місті було понад 100 закупорок каналізаційних мереж, протягом 2006 року – 1024 закупорки, а техніка, яку експлуатували понад 20 років, працює неефективно, затрачаючи багато часу на переїзд з одного кінця міста в інший.
Каналопромивна машина призначена для очищення каналізаційних мереж від мулу та ліквідації аварійних закупорок. Очищення від осаду відбувається з допомогою струменю води високого тиску. Спецобладнання складається з цистерни, водяної помпи, барабана з рукавом високого тиску, пульта управління та набору розмивочних головок.
Нагадаємо, що 6 лютого, директор ЛМКП «Львівводоканал» Мирослав Заплатинський презентуватиме 35 одиниць нової техніки, закуплених за кошти Світового Банку. Зокрема  15 екскаваторів марки JCB 3CX 4Т, 2 автокрани на базі шасі КТА-16.02 та 3 автокрани з приводом на одну вісь КТА-16.02 на базі шасі МАЗ-533702, ще 15 автомобілів для виконання аварійно-ремонтних робіт. Загальна вартість ціна придбаних 35 одиниць нової техніки – 9 млн 647 тис. грн. До цього оновлення на підприємстві працювало 236 одиниць автотехніки. Зокрема, 36 аварійних автомобілів, 32 екскаватори, 7 автокранів, термін експлуатації яких становить понад 15-30 років.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ